blog

tukaNg PoLow~

Wednesday, May 4, 2011

special for her,..:)

post ni special untuk kakak...:)

NUR SUHAILI SAMIHAH CHUAH BINTI ABDULLAH...:)
(a.k.a xueli chuah ) :)

ni adalah kakak senior sy kat maktab ni..
n she's chinese..:)

teringat balik macam mana sy leh kenal n rapat dengan akak suhaili ni..
hah! baru ingat,.mase kat KAGUM 2009...
kami yg atlet badminton n swimming satu bilik..
dalam bilik tu,sy sorg je malay,.yg lain sume chinese..
dari situ sy kenal dengan akak2 senior chinese,.termasuklah akak suhaili ni..:)

akak suhaili n d gang baik..sonok borak dengan mereka..
pastu cilok2 asgnment..biasela tu an..hahahaha!

yang nak dijadikan cerita nya kat sini..
tak sangka akak suhaili ni dah memeluk agama ALLAH,.beberapa hari lepas...
alhamdulillah,.sbagai seorg muslim..sy tumpang gembira sangat2 kerana ALLAH swt memilih dia..:)
dia juga memberi inspirasi kepada saya,.supaya tingkatkan iman dalam diri ni...:)

hari tu ade plan nak shoping same2 dia,,tapi ade hal plak time tu..
insyaALLAH,.hari lain masih ada,.banyak yg saya nak berkongsi rasa dengan dia..:)
semoga ujian yang melanda dapat dihadapi dengan tabah..insyaALLAH..

tak sabar nak tengok imej baru dia..xterserempak lagi kat maktab ni,
akak men nyorok2 ngan sy eh?? :p

p/s : sis suhaili,.jom KFC! rahang dah totally covered! :p

3 comments:

Piipy said...

hahahaha!!!i found u!!!
ya, mase tu syark sorang je y malay, tp kami x buli syark kn?hahaha!tp rasenya x de peluang da, sis da x join renang da...heee~insyaAllah ti kite g renang same2 k ^^
hepy to see ur post...syark mmmmmmg budak baik!haha =b jom jom KFC,kali ni nk KFC pavillion lg ke mane ye?haha~

~CREAMY ENEMY~ said...

sape kate xbleh swim dah,.nti kita pakai baju renang muslimah comel2 tu same2 ok..heehhehe..
nak mCd plak la,.pavi pon ok je! heheh,.
xjumpe akak lagi kat maktab ni..:(

Piipy said...

waaaahhh~hahaha,nervous plak,x nah pakai cmtu~nk tambah lace ngn ribon bole?haha :b aah, yelah, pasni study week da, kita jumpe kt kl jelahh...kikiki~^^